All in one seo pack, wordpress kullanıcıları için yazılmış muhteşem bir wordpress eklentisidir. Yeni sürümünde kategori ve arşivleri indexletmeme seçeneğiyle çift içerik olması da engellenmiştir. Eklenti kurulumuna gelince, ekteki dosyayı wp-content/plugins dizini altına upload edip eklentiyi aktif etmeniz gerekiyor. Aktif ettikten sonra options bölümünden gerekli ayarları yapabilirsiniz.
WordPress all in one seo pack eklentisini download etmek için tıklayın:
WordPress all in one seo pack download
teşekkürler bilgi için.
Teşekkürler hemen deniyeceğim…
Merhaba,All in one seo pack eklentisi ile ilgili bir sorunum var.Yardımcı olursanız sevinirim..Sorunum şu ki :
Descriptionlarda 160 karekter sınırlaması var ama Keywordlarda sınır yok. Ana sayfada 20 konu görünüyor ve neredeyse her konudan ,etiketten keyword üretmiş. Şuan anasayfa 7123 keyword etiketi görünüyor. Keza diğer meta etiketlerine de sınır koymalıyım. Şu resme bakarak beni daha iyi anlayabilirsiniz :
http://img396.imageshack.us/img396/144/fsfdscu6.jpg
gördüğünüz gibi bu resmen spama giriyor. Bu keywordlarda nasıl bir sınırlama koyabilirim ? Sizde böyle bir sorun görmedim. Eğer yardımcı olursanız çok memnun olurum. İyi çalışmalar dilerim
Selamlar,
Description kısımlarında 160 karakter sınırlaması var çünkü arama sonuçlarında (özellikle google), sadece ilk 160 karakteri gösteriyor açıklama olarak. Eğer 160 karakterden fazla tanım girdiyseniz … şeklinde gözüküyor 160 karakterden sonrası. Ayrıca çoğu arama motoru sadece description satırının ilk 200 karakterine bakıyor. Bu yüzden de en fazla 200 karakter yazmanızı tavsiye ediyorum. 200 karakterden sonrası spam olarak nitelendirilebilir çünkü.
Tavsiye edilen keywords uzunluğu ise 300 ile 500 karakter arasındadır. Bundan fazlasını yaptığınız zaman (ki ekran görüntüsünde fazla gözüküyor) spam olarak nitelendirilirsiniz ve cezalandırılırsınız.
Bunların düzenlemesini ise All in one seo pack eklentisi kontrol sayfasından yapabilirsiniz. Kolaylık olması açısından http://www.mypagerank.net adresinde bulunan toolları kullanabilirsiniz. (harf sayısını kontrol edebilmek amacıyla)
iyi çalışmalar dilerim..
Sürekli kullandığım eklenti. güzel anlatım olmuş tşkler..
Şu “gerekli ayarlar” kısmını adam akıllı anlatan bir tane site yokmudur? Herkez aynı şeyleri değiştirip değiştirip yazmış! Tamam soru cevap olsun ama nereye kadar.